DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
 

ČT Lucinka po Przedswit Miroslavský

Sezóna 2022

Krásná a zase zároveň strašně krátká sezóna... Odvezli jsme si spoustu zážitků, z počasí, z kobylích nálad, z nálad  mých 😁 i nějaké stužky a zkušenosti...Letos konečně aspoň z hecu odjeté oblastní mistrovství... A hned krásné 7.místo... A stejné místo jsme si vybojovali i ve Středomoravské jezdecké lize, letos v obrovské konkurenci, jak koní tak jezdců.

 

 

 

 

Závody 2021

Opět ,,covidová,, sezona... Závodů tak málo že by se pomalu daly spočítat na jedné ruce a tak co jsme mohli to jsme v oblasti objezdili... Někdy to bylo náročné, jak psychycky tak fyzicky, veliké díky mému manželovi, který to všechno se mnou absolvuje a dělá snad všechno od ošetřovatele po fotografa... Závodily jsme na úrovni stupně L, máme opravdu hodně na čem pracovat hlavně na kmihu a práci od zádi ale vo tom to je....  A ani nevím jak jsme to udělali, obsadily jsme ve Středomoravské jezdecké lize 6. místo... Tak máme zase motivaci makat a makat :)

 

 

 

 

 

 

Závody 2020

Druhá naše ostrá sezóna <3 letos bohužel kvůli koronavirové situaci polovina závodů, a utekla jako voda... Mám pocit že jsme se ani nestihly s Lucinkou rozkoukat a je konec sezóny, Letos jsme závodily na úrovni L, máme ještě opravdu na čem pracovat,hlavně stranové práce a obraty, ale Lucinka udělala kus práce a umístily jsme se ve Středomoravské jezdecké lize na úžasném 7. místě... Vůbec největší potěšení mi ale dělá, že můžeme startovat na tak krásných závodech a mnohokrát po boku opravdu TOP koní a jezdců...

 

 

 

Závody 2019

 

Tento rok byl pro nás zlomový. Byla to naše první oficiální sezóna. Ani ve snu by mě nenapadlo,že se podívám jako jezdec na taková kolbiště. A jako třešnička na dortu bylo krásné 10. místo ve Středomoravské jezdecké lize... No na první ostrou myslím, že super výsledek. Pokaždé nesvítilo sluníčko,někdy neměla Lucinka den,ale i tak jsme si všechny závody náramně užily.... Je to prostě borka!

 

  

 

Akce 2018

Ještě v únoru by mě nenapadlo že se mi zadaří letos vyjed na jaře na závody. Podařilo se :) 6. 5. 2018 Vyškov. Jeli jsme jen jednu úlohu a díky mojí chybce jsem skončily na 4.místě... Moc díky všem , kteří mě tak podporují!

 

Akce 2017

V tomto roce jsme se vydali na pár dnezurních závodů na úrovní ,,Hobby,,. Za to děkuji moc mému příteli,který to vše se mnou absolvoval a byl mi oporou a mou pravou rukou když bylo něco potřeba. Obrovské díky!!!

 

 

 

První závody byly ve Vyškově Z1 63,824 %    1.místo

                                             Z3  66,176%    1.místo

Frenštát pod Radhoštěm

                                              Z1 58,235%  2.místo

                                              DU/A 56,731%   7.místo (velký obdelník nám zatím moc nesedí :D )

Nemojanský Mlýn

                                               DU/A 55,385%   7.místo (zase ten obrovský obdelník :D )

Vyškov

                                               Z1 59,118% 6.místo   No ono bylo strasně mokro a paninka přece nebude v kalužích naskakovat na správnou nohu :D

                                               Z3 62,941%  1.místo  Chtěla si vylepšit reputaci :D

Nemojanský Mlýn

                                               Z1  56,18%     2.místo

                                               L8   55%     2.místo   Můj sen na jaře, zajet si letos L úlohu, moc moc nedostatků tam bylo ale víme na čem pracovat.

 

 

 

Akce 2016

V roce 2016 jsem se vydaly na veřejné tréninky do nedaleké Radkovy Lhoty. Oba dva dny se nám povedly a odnesly jsme si s Lucinkou krásné poháry za první místa:)

    

Akce 2010 

V letošním roce nemáme naplánováno moc akcí,necháme to spíš  náhodě co nám vyjde a co ne a budeme se soustředit na trénování mě i Lucinky ,abychom příští rok mohly vyjet na oficiální závody...Budeme se spíše oťukávat na veřejných trénincích,v nových prostředích a já se snad naučím poprat se s trémou:D

  

 

Veřejný trénink Martinice

   25.dubna 2010

     Od rána bylo všechno strašně hektické,vymístovat koně,opucovat,zaplést hřívu a v devět hodin už jsme mířili směr Martinice.Lucinku opět nakládalo pět lidí,ale kupodivu si dala říct a nestálo to ani dlouhé přemlouvání,takže se mohlo vyrazit na čas.Stálo nás to obě hodně nervů:)Lucinka byla ze všeho vyplašená,ale postupem času to bylo lepší a lepší... Na opracovišti jsme se krásně uvolnily obě dvě a za sebe můžu říct,že i veškerá tréma byla pryč.Naplánovaly jsme si parkur do 80cm,na první vyjetí myslím,že nám to stačilo psychycky i fyzicky,bohužel jsme škončily na ,,vodě,,,ale díky místním pravidlům jsme si mohly celý parkur dojed do konce a nakonec jsme překonaly i onu vodu.Nemůžu říct,že by mě to nemrzelo,zvlášť když o dva dny dřív mi ji Luc přešla,ale jsem spokojená,že jsme to takhle zvládly a nakonec překonaly všechny překážky.Byla to zkušenost k nezaplacení.Nejen,že jsme se dostaly do cizího prostředí,mezi cizí koně ale vyzkoušely jsme si zase něco úplně nového...

    Na opracovišti...

 

 

     Parkur                                                                                       

 

                                                                                          Nepřekonatelná překonaná voda....

 

 
 
 
 
21.srpna Hobby parkury v Tečovicích...
 
Tak máme za sebou s Luc naše druhé závody...Hezky v domácím prostředí,bez cestování...Ovšem nemůžu říct,že bez trémy.Už od rána mi nerozita notně brnkala na nervy a nepomohlo ani sáhodlouhé přemlouvání sebe samu,že o nic nejde:)Po desáté hodině jsme hezky po kopytě vydali na místo dění,hezky se uklidnit a taky okouknout prostředí.Začátek parkuru byl naplánovaný na 12 hodinu a seběhlo se to všechno tak rychle,že jsem pomalu ani nestihla pořádně opracovat a než jsem se nadála byl za mnou i onen parkur:)Dokončily jsme se 30dobrými body v čase 74,01,jednalo se o parkur do 80cm se žolíkem 9Ocm a díky 3 shozeným překážkám a jedné neposlušnosti jsme se moc dobře neumístily...(respektive na 20 místě z 23:))Ale i tak nás to zase o něco posunulo a za účast na místních závodech jsem velice vděčná...Účastí koní parkury mohly bezpochyby konkurovat oficiálním závodům,sešlo se jich tu na padesát...
 
   Opracoviště...
 
  
 
    Parkur...
 
       
 
                                        www.so-farn.rajce.net , luxfer.rajce.net...
 
 
Hubertova jízda Martinice 16.10.2010
Naše první hubertova jízda...A hned nezapomenutelná:)Koně jsme měly už od pátku ustájené v Martinicích,takže nám
nezbývalo nic jiného než nasednout do Jarynkové Audinky a vydat se vzdát holt svatému Hubertu po čtyřech kolech:)Obloha se od časného rána nepříjemně kabonila a my se jen v duchu modlily ať neprší...Slavnostní nástup byl naplánovámn na 10 hodinu 30 minutu.Ti plnoletí se hned ze začátku posilnily ohnivou vodou a musím za sebe říct,že ohnivá opravdu byla...Po přečtení pravidel nám nic nebrálo vydat se vstříct dobrodružství...Trvalo nám asi pět minut než se nám podařilo předjet mastera...Nedorozumněním:)I to se stává...Díky příjemné společnost,dobře vybrané trase a tempu,které vyhovovalo snad každému,nám cesta utíkala jedna báseň...A ty buřty:)kdy jsme zakotvily na louce a doplnily energii na ohýnku upečenými špekáčky....Pak už nás čekal jen příjezd zpět na jízdárnu,závěrečný hon na lišku(mimochodem klobouk dolů před těmi kdo se ho zúčastnily:))a cesta domů opět po kopytě:)Musím přiznat,že sedum hodin strávených v sedle se na mé fyzické kondici (možná i psychycké)kapánek podepsalo:)Počasí nám vydrželo a tak kolem páté hodiny odpolední jsme si mohly s holkama zapět,,Sláva nazdar výletu,nezmokly jsme už jsme tu,,!A bez zabloudění:)
 
 
         Před nástupem:)                                                      Ještě na začátku asi dvě minuty na to jsme
                                                                                    se ocitly s Andy za Masterem:)
 
 Tak tady jsme se posilnily...                                                            Dobrou chuť děvčata:)